Cursus ‘Interieurtekenen op de iPad’

Perspectief tekenen op de iPad

Hey, interieurprofessional!

  • Ben jij die interieurprofessional die zichzelf wil blijven ontwikkelen?
  • Wil jij je met je ontwerpen en tekeningen onderscheiden?
  • Hou je van een handmatige tekening?
  • Wil je graag je eigen karakter en ‘handtekening’ toevoegen aan je ontwerp?
  • Wil je alle voordelen van een digitale omgeving combineren met de uitstraling van handmatige tekening

Dan is deze cursus echt iets voor jou!

De allereerste cursus
Interieurtekenen op de iPad!

Ik leer je de mooiste plattegronden digitaal te tekenen. Het resultaat is een prachtige handgetekende en persoonlijke plattegrond met alle digitale voordelen. Ik leer je sneller te werken met een beter resultaat! 

Bepaal zelf waar en wanneer je de lessen gaat volgen. De online video’s zijn beschikbaar op alle apparaten, van laptop tot smartphone en worden aangeboden op een afgeschermd gedeelte van mijn website. Met jouw unieke inloggegevens krijg je toegang en bekijk je de video’s wanneer je maar wilt. Het ritme van de cursus bepaal je zelf, bv. in 2 weken of in zes maanden. Je krijgt 1 jaar onbeperkt toegang tot de cursus.

Cursus Interieurtekenen op de iPad

Profiteer van mijn
jarenlange ervaring

Bepaal zelf
waar en wanneer

Maak je ontwerp
persoonlijk

Tessaas

Inhoud van de cursus

De online cursus interieurtekenen op de iPad bestaat uit een introductie en 10 lessen. Door middel van inspirerende kortere en langere video’s laat ik je stap voor stap zien hoe je een ontwerp het beste opbouwt en hoe je het meeste voordeel behaalt met het digitaal tekenen. Bij elke les hoort een werkblad en een huiswerkopdracht.

Je leert om te gaan met het programma, een plattegrond te tekenen en digitaal de de meubels te tekenen. Ook leer ik je texturen tekenen zoals vloeren. We gaan een bibliotheek opbouwen zodat je in de toekomst sneller kunt werken. En heel belangrijk: ook licht en schaduw komt aan bod. Als kers op de taart laat ik je nog een paar manieren zien van het digitaal (en dus op een andere manier!) presenteren van je ontwerp!

Jarenlange ervaring en kennis, gebundeld in één cursus

Mijn naam is Tessa Pellemans, vakprofessional sinds 2001 en grondlegger van de allereerste cursus ‘Interieurtekenen op de iPad’. Aangenaam!

Ik ben afgestudeerd als grafisch vormgever, maar koos voor een carrièreswitch vanwege RSI-klachten. Inmiddels heb ik meer dan twintig jaar ervaring als interieurontwerper, en blijf ik innoveren in de interieurbranche. Al mijn ontwerpen teken ik digitaal, een werkwijze die ik heb vertaald naar een cursus om zo interieurprofessionals naar een hoger niveau te brengen.

Inmiddels zijn we alweer meer dan 350 cursisten verder, en staat er een gloednieuwe cursus over perspectief tekenen klaar.

Gaan we samen aan de slag?

Cursus Interieurtekenen op de iPad

Al meer dan 350 cursisten gingen je voor!

Tessa is erg gepassioneerd over ons vak en dit wil ze ook graag met anderen delen. Samen met mijn collega’s mocht ik bij Tessa de cursus gaan volgen. Ze had veel voorbereid en dit was zeker te merken.

Tessa heeft al jaren ervaring en dit was erg prettig tijdens de oefenmomenten, ze kon direct inspelen en helpen waar nodig. Kortom; Tessa is een goede coach, erg ervaren en gepassioneerd en een luisterend oor! Succes met de komende cursussen Tessa!

Sanne

Interieurontwerper | Beauhome

Wat heb ik genoten van het me eigen maken van 2D tekenen op de IPad Pro! In 8 lessen had ik de basis ook echt onder de knie. Nu lekker meters maken en m’n eigen stijl van tekenen verder ontwikkelen.”

Caroliene

Interieurontwerper en eigenaar |Puur Focus interieur & fotografie

Heel veel geleerd van deze cursus.
Daarnaast is Tessa als persoon ook heel hartelijk en geduldig.
Echt een topper in dit vak! Zeker een aanrader.

Britt

Interieurontwerper en eigenaar | De Smede interieuradvies en styling

Een onwijs leuke en handige cursus om tekeningen te maken op de iPad . De lessen zijn heel duidelijk en overzichtelijk. Al heb je vragen kun je deze altijd stellen. Tessa geeft dan handige tips zodat je weer verder kan met het tekenen op de iPad.
Nannet

Interieurontwerper en eigenaar |Van Rijn Interieur Design

Dank je wel Tessa, geweldig om zoveel te kunnen en mogen leren van je!

Jill

Interieurontwerper en eigenaar | Jcdesignn

Wat een fijne, leerzame cursus! Ook als beginnend interieurstylist is de cursus aan te raden, omdat Tessa in kleine stapjes uitlegt hoe je bijv. meubels, vloeren en planten tekent. Aanrader!”

Henrieke

Interieurontwerper en eigenaar |Woonleut interieuradvies en -ontwerp

“Handmatig tekenen had altijd mijn voorkeur maar ik ben nu bij les 5 van de 8 en vind het zo ontzettend veel leuker dan gedacht. Tessa leert je op een heel prettige manier de kneepjes en staat altijd voor je klaar bij vragen of het beoordelen van je huiswerk.”

Sandra

Interieurontwerper en eigenaar | ID by Sandra

Hey Tessa, door jouw cursus heb ik er weer een mooie vaardigheid bij die zeker goed zal staan op mijn cv. Op de manier hoe jij de cursus geeft krijg ik alleen maar meer motivatie om verder te leren!

Revi

Interieurontwerper | Beauhome

Deze cursus is voor jou!

Meest gestelde vragen

Wat houdt de cursus precies in?

De cursus bestaat uit een introductie en 10 lessen met daarin inspirerende korte en lange video’s. In deze uitleg- en meetekenvideo’s laat ik je stapgewijs zien hoe je een aantrekkelijke plattegrond opbouwt. Per les zit er een werkblad bij en een huiswerkopdracht.

Hoeveel kost de cursus?

De cursus kost 375,- excl. BTW Als ondernemer kun je de BTW verrekenen en de cursus opgeven als opleidingskosten.

Deze cursus komt ook in aanmerking voor de PPO Subsidie.

Zijn er bijkomende kosten?

Nee, er zijn geen bijkomende kosten. De cursus is inclusief alle les- en uitlegvideo’s en werkbladen. Niet bij het lesgeld inbegrepen zijn de materiaalkosten.

Kan ik de kosten zakelijk boeken?

Ja, je krijgt van mij een factuur. Als je een eigen onderneming hebt en BTW-plichtig bent kun je de BTW verrekenen en de cursus als opleidingskosten afschrijven. 

Welke materialen heb ik nodig?

Deze cursus is geschikt om te volgen op een computer / laptop met muis, echter heeft het de voorkeur om de cursus te volgen op een apparaat met een responsive scherm, zoals een Ipad of tablet. Ik werk met 2 programma’s, Sketchbook en Procreate. In de cursus tekenen we in Sketchbook, dit is een gratis app. Daarnaast is het erg fijn om te werken met een Ipencil of stylus. Ik ken iemand die de cursus heeft gevolgd en heeft getekend met haar vinger… dus ook dat kan!

Kijk hier ook eens naar:

Groepscursus Interieurtekenen op de iPad

Cursus op locatie/
in groepsverband

Templates Interieurtekenen op de iPad

Templates

Perspectief tekenen op de iPad

Vervolgcursus Perspectief
tekenen op de iPad

Get in touch!

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met me op!

1 + 7 =