Templates

Wil je nog sneller van start?

Maak dan gebruik van deze templates!

Al deze templates zijn getekend als transparante laag met een zwarte lijn, zodat je zelf je eigen kleur en structuur eraan kunt geven. (De tekst staat op een aparte laag en deze kun je verwijderen). Het formaat van het bestand is A3 (42×29,7 cm), de vloeren zijn beeldvullend en op schaal 1.50 cm getekend. Op het moment van aankoop krijg je direct toegang tot een gedeelde map waar het bestand te downloaden is. Ook krijg je een beschrijving hoe je dit bestand moet inladen in Sketchbook. Tessaas kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten in de maatvoering van het tekenwerk.

Deze templates:

  • Zorgen ervoor dat je nóg sneller werkt
  • Zijn makkelijk toepasbaar
  • Zijn geheel naar eigen wens aan te passen

Let op! Deze templates zijn bedoeld als aanvulling voor diegene die al bekend zijn met het programma of de mensen die de cursus volgen. Mocht je de templates willen aanschaffen zonder dat je de cursus hebt gevolgd mag dat natuurlijk, echter ga ik er dan ook vanuit dat je weet hoe je er mee om moet gaan. Uiteraard wordt dit in de cursus besproken en toegelicht.

Templates Interieurtekenen op de iPad

In samenwerking met Thintool!

Deze templates zijn perfect voor interieurontwerpers en creatievelingen die de Procreate App of sketchbook gebruiken. De templates worden elke maand uitgebreid en zijn tegen een hele gunstige prijs te koop.

Let op! Deze templates zijn niet op schaal getekend maar kun je wel op de gewenste schaal verkleinen of vergroten. Ook bevatten ze kleur en schaduw die je niet apart kunt aanpassen. Verder zijn deze niet in verschillende lagen opgebouwd echter wel vrijstaand. Je wordt doorverwezen naar de website van Thintool, hier kun je je aankoop afronden.

Wensen of ideeën?

Stuur ze in!

13 + 12 =