Cursus op locatie

Groepscursus Interieurtekenen op de iPad

Hé interieurprofessional!
Wil je leren in groepsverband?

Dan is mijn cursus op locatie echt iets voor jou!

 • Je leert in slechts 3 dagen alles over de basis van Interieurtekenen op de iPad;
 • Je krijgt veel persoonlijke begeleiding en werkt in een klein groepje;
 • Geniet van een heerlijke lunch, samen met collega interieurprofessionals;
 • Het werkboek en toegang tot de communities op Instagram en Facebook zijn bij de prijs inbegrepen.
 • Ontmoet collega’s in een inspirerende en kunstzinnige omgeving!

 

De allereerste cursus Interieurtekenen op de iPad

In de cursus leer ik je de mooiste plattegronden digitaal te tekenen. Het resultaat? Een prachtige handgetekende en persoonlijke plattegrond met alle digitale voordelen. Je leert sneller werken, met een beter resultaat. Geschikt voor de interieurprofessional die klaar is voor de volgende stap!

Ik leer je in deze cursus hoe je optimaal gebruikt maakt van alle functies van de iPad of tablet in combinatie met de App. 

 • Efficiënter en veel sneller eindresultaat
 • Haarscherp resultaat
 • Til je plattegronden naar een topniveau
 • Uniek en onderscheidend door het ontwikkelen van jouw eigen tekenstijl
 • Alle voordelen van een digitale omgeving combineren met de uitstraling en het karakter van een handgetekend ontwerp

 

 

 

 

Cursus Interieurtekenen op de iPad

Profiteer van mijn
jarenlange ervaring

Maak je ontwerp
persoonlijk

Leer in 3 dagen
de volledige basis

Groepscursus Interieurtekenen op de iPad

De 3e editie van de cursus op locatie bij
Art Company te Eindhoven

Je leest het goed: de 3e editie van de cursus op locatie in 2024 vind plaats bij Art Company te Eindhoven. Een geweldige en inspirerende cursuslocatie, die zich dan ook perfect leent om de basis van interieurtekenen onder de knie te krijgen.

In 3 dagen tijd, van 10.00 uur tot 16.00 uur, neem ik je bij de hand en leg ik samen met jou het fundament voor digitaal tekenen. Een aantal dingen kan ik je verzekeren:

 

 • Je krijgt veel persoonlijke begeleiding;
 • Voor de lunch, drinken en iets lekkers tussendoor wordt gezorgd;
 • Na 3 dagen heb je de volledige basis onder de knie;
 • Je werkt in een zeer inspirerende omgeving waar je creativiteit optimaal wordt gestimuleerd;
 • Je krijgt een rondleiding door de galerie en vertel je over de samenwerkingsmogelijkheden met Art Company;
 • Ontmoet collega’s in het vak;
 • Goed bereikbaar per OV en per auto en gratis parkeren achter het pand;
 • Mogelijkheid tot doorstromen en verder leren;

Je gaat in elk geval geïnspireerd én met veel nieuwe kennis naar huis. 

in 2024 zal op onderstaande data de volgende editie worden gegeven:

 • Vrijdag 05 april 2024
 • Vrijdag 12 april 2024
 • Vrijdag 19 april 2024

De prijs van de cursus bedraagt € 849,- excl. btw. Dit is inclusief lunch, het werkboek, toegang tot de online communities én 1 jaar toegang tot de online leeromgeving. Op die manier kun je na afloop altijd nog onderdelen terugkijken en herhalen voor jezelf.

Interieurontwerper-Tessa

Deze cursisten gingen je voor!

Ik nam deel om Sketchbook onder de knie te krijgen. De cursus heeft me geleerd om wegwijs te worden met de app en enkele trucs te leren vanuit Tessa’s ervaring. Ik ben zeer tevreden met de basiskennis die ik heb opgedaan en voel me nu zelfverzekerd om de app te gebruiken. De gezellige groep en de video’s van Tessa werkten perfect als aanvulling op de fysieke cursus.

Diana

Na een jaar de online cursus ongebruikt te hebben, zag ik de live dagen als een geweldige kans. In slechts drie dagen heb ik Sketchbook onder de knie gekregen en een nieuwe verslaving ontwikkeld – dank je wel! De cursus gaf me voldoende kennis en handvatten om direct te beginnen. Ik ben verrast door de geweldige tekeningen die ik nu kan maken en verbaas me over mijn eigen resultaten. Ik raad deze cursus aan iedereen aan die zich wil professionaliseren, echt een aanrader!

Bianca van Dieren

Bianc interieurontwerp

Een creatieve belevenis! Drie dagen lang heb ik deze cursus gevolgd omdat deze vernieuwende werkwijze me enorm aansprak. De uitleg was heel uitgebreid en goed, Tessa neemt echt de tijd voor je. Voor iedereen die wil tekenen op de iPad: deze cursus is een must! Toplocatie, heerlijke lunch, super bedankt voor deze 3 leerzame dagen!

Marie-José de Kort

Mijn zoektocht naar professioneel iPad-tekenen eindigde hier. Zoveel informatie om mee te spelen en verrast door het gebruiksgemak. Aanrader voor creatievelingen met affiniteit voor interieur. Locatie top, eten top!

Ingrid Vaessen

Mijn start met iPad-tekenen was geweldig! Perfecte begin-tools, plattegronden tekenen en mijn eigen stijl ontdekken. Nu heb ik voldoende basiskennis en het enthousiasme om door te gaan. Aanrader voor collega-stylisten. Locatie was top, lunch super lekker, dank je wel Tessa!

Ilse Baan

Onlangs heb ik bij Tessaas de cursus ‘Interieurtekenen op de iPad’ gevolgd.
Tijdens 4 fysieke lessen duidelijke uitleg en feedback gekregen waardoor ik al na 2 lessen goed zelfstandig vooruit kon.

Er was tijdens de dagen veel ruimte om zelfstandig te werken aan opdrachten van de cursus of aan eigen projecten. Hierdoor kon je meteen vragen stellen en weer verder.

Na jaren getekend te hebben met markers, ben ik helemaal om en werk ik nu alleen nog maar via mijn tablet. Het werkt sneller, geeft ontzettend veel mogelijkheden en je kan helemaal je eigen stijl creëren!

Jette van Dam

Interieurontwerper | Juniek Interieur

Mijn ervaring? 5 sterren!

De cursus van Tessa in groepsverband was goed verzorgd en waardevol. Heel prettig om de kwaliteit en professionaliteit te mogen ervaren die ik zelf ook belangrijk vind in mijn werk. Verder werden afspraken goed nagekomen en er werd snel gereageerd op vragen. Dank je wel!

Kristel van Leeuwen

Interieurontwerper en eigenaar | Woon(t)huis

Ik had de online training al gekocht maar kwam er niet aan toe. De live cursus leek de perfecte stok achter de deur. Ik heb ontzettend veel geleerd, vooral de handige tips and tricks. Nu heb ik de basiskennis om gewoon aan de slag te gaan. Ik ben verrast door de vele toepassingen en dat ik materialen kan importeren zoals ik gewend was met PowerPoint. Ik zou deze cursus niet aan mijn collega’s aanraden – ik wil geen extra concurrentie!

Margriet van der Tas

FRAAI verkoopstyling en interieuradvies

Voor mij een ontdekkingstocht in de wereld van iPad-tekenen! Ik was er al een beetje in thuis maar wilde beter worden en kreeg niet alleen dat, maar ook handige trucs en tools. Verbaasd over de tijdbesparing en schaaltekenmogelijkheden, Tessa heeft echt zoveel toegevoegd! Locatie was inspirerend, lunch was top! Ik raad deze cursus aan iedereen aan.

Manon Wevers

Als interieurontwerper zocht ik handvatten en basiskennis voor iPad-tekenen. Verbaasd over hoe snel ik de basis oppakte en hoe prachtig de plattegronden eruitzien! Aanrader voor iedereen in interieurdesign. Locatie top, eten top!

Jacquelien Zondervan

Na mijn opleiding bij NIA wilde ik digitaal leren tekenen met behoud van mijn handgemaakte stijl. Resultaat? Mijn eigen unieke digitale plattegrond! Duidelijke uitleg en er is veel aandacht voor iedereen. Voor iedereen die snel en prachtig digitaal wil tekenen, is deze cursus een aanrader. Prima locatie, super lekkere lunch.

Marieke van Zantvoort

Ik heb bij Tessa het enthousiasme voor het tekenen en inkleuren van een ontwerp meer ontwikkeld. Ik ben niet de beste tekenaar, dat weet ik, maar ik heb er nu wel veel meer plezier in en dat is belangrijk!

Het feit dat je onderdelen kunt opslaan, fouten makkelijk kunt herstellen en dus efficiënter kunt werken, spreekt me erg aan!

Tessa gaf de cursus in een mooie omgeving, ze had toen hulp van haar stagiaire en dat werkte heel fijn. Ze nam de tijd om het rustig uit te leggen en er was een ontspannen sfeer.

Ook haar enthousiaste en handige online lessen, zijn erg fijn om te volgen, hierdoor kun je zelf oefenen en terugkijken.

Kortom: ik raad Tessaas cursus zeker aan. Ik vind het persoonlijk een stuk fijner werken nu, ik teken nu graag met de iPad. Ik denk dat het vooral geschikt is voor mensen die niet zo houden van sketch-up, of die dat gewoon niet echt onder de knie kunnen krijgen… net als ik.

Ik wil voor mijn klanten vooral efficiënt werken, en deze cursus werkt voor mij. Het tekenen is leuk en persoonlijk. En het werkt steeds sneller. Tessa is geduldig en legt het goed uit. Topper!

Dankjewel Tessa, dat je dit allemaal uitgevogeld hebt en het zo duidelijk uitlegt!

Succes met je volgende cursisten.

Mandy van Bussel

Interieurstylist en eigenaar | Styling22

Meest gestelde vragen

Wat houdt de cursus precies in?

Je leert in 3 dagen in een klein groepje de basis van het interieurtekenen op de iPad. Met veel persoonlijke begeleiding gaan we samen aan de slag.

Hoeveel kost de cursus?

De cursus kost 849,- excl. BTW Als ondernemer kun je de BTW verrekenen en de cursus opgeven als opleidingskosten.

Deze cursus komt ook in aanmerking voor de PPO Subsidie.

Zijn er bijkomende kosten?

Nee, er zijn geen bijkomende kosten. De cursus is inclusief alle les- en uitlegvideo’s en het werkboek. Niet bij het lesgeld inbegrepen zijn je eigen materiaalkosten zoals een tablet of iPad en bijbehorende pen

Kan ik de kosten zakelijk boeken?

Ja, je krijgt van mij een factuur. Als je een eigen onderneming hebt en BTW-plichtig bent kun je de BTW verrekenen en de cursus als opleidingskosten afschrijven. 

Welke materialen heb ik nodig?

Deze cursus is geschikt om te volgen op een computer / laptop met muis, echter heeft het de voorkeur om de cursus te volgen op een apparaat met een responsive scherm, zoals een Ipad of tablet. Ik werk met 2 programma’s, Sketchbook en Procreate. In de cursus tekenen we in Sketchbook, dit is een gratis app. Daarnaast is het erg fijn om te werken met een Ipencil of stylus. Ik ken iemand die de cursus heeft gevolgd en heeft getekend met haar vinger… dus ook dat kan!

Get in touch!

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met me op!

10 + 4 =

Schrijf je in!

Ben jij een interieurontwerper die een stok achter de deur nodig heeft? Die graag leert in groepsverband? Die graag in een korte tijd de cursus eigen wil maken? Die behoefte heeft aan meer persoonlijke begeleiding? Wil je graag het nuttige combineren met het aangename?

Ik geef 1x per jaar in 3 dagen de cursus in groepsverband. Mocht je verhinderd zijn op de genoemde data schrijf je dan hieronder in op de wachtlijst en ik informeer je als eerste over nieuwe data!

Tessa Perspectief tekenen op de iPad