Cursus op locatie

Groepscursus Interieurtekenen op de iPad

Hé interieurprofessional!
Wil je leren in groepsverband?

Dan is mijn cursus op locatie echt iets voor jou!

  • Je leert in slechts 3 dagen alles over de basis van Interieurtekenen op de iPad;
  • Je krijgt veel persoonlijke begeleiding en werkt in een klein groepje;
  • Geniet van een heerlijke lunch, samen met collega interieurprofessionals;
  • Het werkboek en toegang tot de communities op Instagram en Facebook zijn bij de prijs inbegrepen.

 

De allereerste cursus Interieurtekenen op de iPad

In de cursus leer ik je de mooiste plattegronden digitaal te tekenen. Het resultaat? Een prachtige handgetekende en persoonlijke plattegrond met alle digitale voordelen. Je leert sneller werken, met een beter resultaat. Geschikt voor de interieurprofessional die klaar is voor de volgende stap!

Cursus Interieurtekenen op de iPad

Profiteer van mijn
jarenlange ervaring

Maak je ontwerp
persoonlijk

Leer in 3 dagen
de volledige basis

Groepscursus Interieurtekenen op de iPad

De 2e editie van de cursus op locatie bij Vestingh

Je leest het goed: de 2e editie van de cursus op locatie in 2023 vond plaats bij Vestingh in Bussum. Een geweldige en inspirerende cursuslocatie, die zich dan ook perfect leent om de basis van interieurtekenen onder de knie te krijgen. In 3 dagen tijd, van 10.00 uur tot 16.00 uur, neem ik je bij de hand en leg ik samen met jou het fundament voor digitaal tekenen. Een aantal dingen kan ik je verzekeren:

  • Je krijgt veel persoonlijke begeleiding;
  • Voor de lunch wordt gezorgd, en na afloop staat er een goodiebag voor je klaar;
  • Na 3 dagen heb je de volledige basis onder de knie.

Je gaat in elk geval geïnspireerd én met veel nieuwe kennis naar huis. De lokatie voor 2024 is nog niet bekend, maar zal minstens net zo inspirerend zijn!

in 2024 zal op onderstaande data de volgende editie worden gegeven:

  • Vrijdag 12 april 2024
  • Zaterdag 13 april 2024
  • Vrijdag 19 april 2024

De prijs van de cursus bedraagt € 849,- excl. btw. Dit is inclusief lunch, het werkboek, toegang tot de online communities én 1 jaar toegang tot de online leeromgeving. Op die manier kun je na afloop altijd nog onderdelen terugkijken en herhalen voor jezelf.

Interieurontwerper-Tessa

Deze cursisten gingen je voor!

Onlangs heb ik bij Tessaas de cursus ‘Interieurtekenen op de iPad’ gevolgd.
Tijdens 4 fysieke lessen duidelijke uitleg en feedback gekregen waardoor ik al na 2 lessen goed zelfstandig vooruit kon.

Er was tijdens de dagen veel ruimte om zelfstandig te werken aan opdrachten van de cursus of aan eigen projecten. Hierdoor kon je meteen vragen stellen en weer verder.

Na jaren getekend te hebben met markers, ben ik helemaal om en werk ik nu alleen nog maar via mijn tablet. Het werkt sneller, geeft ontzettend veel mogelijkheden en je kan helemaal je eigen stijl creëren!

Jette van Dam

Interieurontwerper | Juniek Interieur

Mijn ervaring? 5 sterren!

De cursus van Tessa in groepsverband was goed verzorgd en waardevol. Heel prettig om de kwaliteit en professionaliteit te mogen ervaren die ik zelf ook belangrijk vind in mijn werk. Verder werden afspraken goed nagekomen en er werd snel gereageerd op vragen. Dank je wel!

Kristel van Leeuwen

Interieurontwerper en eigenaar | Woon(t)huis

Ik heb bij Tessa het enthousiasme voor het tekenen en inkleuren van een ontwerp meer ontwikkeld. Ik ben niet de beste tekenaar, dat weet ik, maar ik heb er nu wel veel meer plezier in en dat is belangrijk!

Het feit dat je onderdelen kunt opslaan, fouten makkelijk kunt herstellen en dus efficiënter kunt werken, spreekt me erg aan!

Tessa gaf de cursus in een mooie omgeving, ze had toen hulp van haar stagiaire en dat werkte heel fijn. Ze nam de tijd om het rustig uit te leggen en er was een ontspannen sfeer.

Ook haar enthousiaste en handige online lessen, zijn erg fijn om te volgen, hierdoor kun je zelf oefenen en terugkijken.

Kortom: ik raad Tessaas cursus zeker aan. Ik vind het persoonlijk een stuk fijner werken nu, ik teken nu graag met de iPad. Ik denk dat het vooral geschikt is voor mensen die niet zo houden van sketch-up, of die dat gewoon niet echt onder de knie kunnen krijgen… net als ik.

Ik wil voor mijn klanten vooral efficiënt werken, en deze cursus werkt voor mij. Het tekenen is leuk en persoonlijk. En het werkt steeds sneller. Tessa is geduldig en legt het goed uit. Topper!

Dankjewel Tessa, dat je dit allemaal uitgevogeld hebt en het zo duidelijk uitlegt!

Succes met je volgende cursisten.

Mandy van Bussel

Interieurstylist en eigenaar | Styling22

Meest gestelde vragen

Wat houdt de cursus precies in?

Je leert in 3 dagen in een klein groepje de basis van het interieurtekenen op de iPad. Met veel persoonlijke begeleiding gaan we samen aan de slag.

Hoeveel kost de cursus?

De cursus kost 849,- excl. BTW Als ondernemer kun je de BTW verrekenen en de cursus opgeven als opleidingskosten.

Deze cursus komt ook in aanmerking voor de PPO Subsidie.

Zijn er bijkomende kosten?

Nee, er zijn geen bijkomende kosten. De cursus is inclusief alle les- en uitlegvideo’s en het werkboek. Niet bij het lesgeld inbegrepen zijn je eigen materiaalkosten zoals een tablet of iPad en bijbehorende pen

Kan ik de kosten zakelijk boeken?

Ja, je krijgt van mij een factuur. Als je een eigen onderneming hebt en BTW-plichtig bent kun je de BTW verrekenen en de cursus als opleidingskosten afschrijven. 

Welke materialen heb ik nodig?

Deze cursus is geschikt om te volgen op een computer / laptop met muis, echter heeft het de voorkeur om de cursus te volgen op een apparaat met een responsive scherm, zoals een Ipad of tablet. Ik werk met 2 programma’s, Sketchbook en Procreate. In de cursus tekenen we in Sketchbook, dit is een gratis app. Daarnaast is het erg fijn om te werken met een Ipencil of stylus. Ik ken iemand die de cursus heeft gevolgd en heeft getekend met haar vinger… dus ook dat kan!

Get in touch!

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met me op!

4 + 5 =

Schrijf je in!

Ben jij een interieurontwerper die een stok achter de deur nodig heeft? Die graag leert in groepsverband? Die graag in een korte tijd de cursus eigen wil maken? Die behoefte heeft aan meer persoonlijke begeleiding? Wil je graag het nuttige combineren met het aangename?

Ik geef 1x per jaar in 3 dagen de cursus in groepsverband. Mocht je verhinderd zijn op de genoemde data schrijf je dan hieronder in op de wachtlijst en ik informeer je als eerste over nieuwe data!

Tessa Perspectief tekenen op de iPad