Cursus op locatie

Groepscursus Interieurtekenen op de iPad

Ik heb al in vele (woon)winkels de cursus op locatie mogen geven. Ben jij werkzaam in een (woon)winkel en teken je nu je adviezen uit met de hand? Dan is deze cursus echt iets voor jou! Door mijn jarenlange ervaring als interieurontwerper in een grote en bekende meubelwinkel weet ik precies waar je tegenaan loopt. Je wil graag een goede en mooie plattegrond aanbieden echter mag dit niet teveel tijd kosten. 

Met mijn cursus op locatie ga ik verder dan de online cursus en bied ik de cursus op maat aan voor je. Ik denk mee hoe je je proces van idee tot verkoop kunt versnellen door het maken van digitale plattegronden. Door een persoonlijke bibliotheek samen te stellen leer ik je sneller en slimmer te werken.

De plattegrond kun je direct vanuit de app delen met de klant. Ook kan je plattegrond leiden tot hogere verkoopresultaten en bijverkoop. Vul het contactformulier in voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Get in touch!

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met me op!

14 + 15 =

Schrijf je in!

Ben jij een interieurontwerper die een stok achter de deur nodig heeft? Die graag leert in groepsverband? Die graag in een korte tijd de cursus eigen wil maken? Die behoefte heeft aan meer persoonlijke begeleiding? Wil je graag het nuttige combineren met het aangename?

Ik geef 1x per jaar in 4 dagen de cursus in groepsverband. De datum voor 2023 is nog niet bekend, maar schrijf je hieronder in op de wachtlijst en ik informeer je als eerste hierover!

Tessa Perspectief tekenen op de iPad