Over mij

Tessa | Interieurtekenen op de iPad

Hé, mag ik mezelf even voorstellen?

Mijn naam is Tessa Pellemans. Met ruim 20 jaar ervaring in de interieurbranche kan ik zeggen dat ik ontzettend veel kennis en ervaring in huis heb. Ik voel haarfijn aan wat je écht wil, en heb er mijn professie van gemaakt om dat door te vertalen naar een concreet ontwerp. Door mijn jarenlange ervaring als interieurontwerper in een grote en gerenommeerde meubelwinkel heb ik geleerd in een hele korte tijd goede plattegronden te maken. Ook is het commercieel intekenen van een plattegrond (dus dat je kunt verkopen wat er op de plattegrond staat) is een wezenlijk onderdeel van mijn professie. Juist met deze ervaring weet ik als geen ander op die manier een plattegrond te maken die er niet alleen mooi uitziet, maar van alle kanten klopt en direct ‘verkoopbaar’ is.

Mijn ontwerpen heb ik altijd met de hand getekend: markers en markerpapier waren mijn vaste gereedschap. Ik houd van de ambacht die tekenen met zich meebrengt en mijn persoonlijke handtekening die ik erin kan verwerken, maar tóch was ik op zoek naar een andere manier van tekenen.

Die manier heb ik gevonden: ik startte met het maken van mijn interieurtekeningen op de iPad. Vandaag de dag zou ik nooit meer anders willen. Het bespaart me tijd, ik werk een stuk sneller én ik kan mijn tekeningen haarscherp presenteren – zowel online als offline.

Ik inspireer je graag door mijn kennis en ervaring te delen over deze nieuwe werkwijze. En ben je écht enthousiast geworden?

Dan is mijn online cursus zeker iets voor jou. Ik neem je stap voor stap mee in de wereld van digitaal tekenen en ik leer je hoe je de beste plattegronden kunt maken!

Zie ik je snel?

Liefs,
Tessa

Jarenlange ervaring en kennis, gebundeld in één cursus

Ik ben een vakprofessional sinds 2001 en grondlegger van de allereerste cursus ‘Interieurtekenen op de iPad’. 

Afgestudeerd als grafisch vormgever, maar koos voor een carrièreswitch vanwege RSI-klachten. Inmiddels heb ik meer dan twintig jaar ervaring als interieurontwerper, en blijf ik innoveren in de interieurbranche. Al mijn ontwerpen teken ik digitaal, een werkwijze die ik heb vertaald naar een cursus om zo interieurprofessionals naar een hoger niveau te brengen.

Inmiddels zijn we alweer meer dan 350 cursisten verder, en staat er een gloednieuwe cursus over perspectief tekenen klaar samen met een basiscursus plattegronden tekenen en indelen! 

Gaan we samen aan de slag?

Tessa Perspectief tekenen op de iPad

Typisch Tessa:

Drager van één lens

Stiekem helemaal grijs

Ik ben een echte spaarder

Interieuradvies Tessaas

Tessaas interieuradvies

Met mijn handgetekende ontwerpen neem ik je mee op een interieurreis naar jouw droominterieur. Een plek waar jij je helemaal jezelf voelt, kunt opladen na een drukke werkdag en waar jouw persoonlijkheid te zien en te voelen is. Dat doe ik niet zomaar.

Ik luister. Ik voel. Ik stel vragen. Ik volg je. Ik vertaal en stel samen. Ik schaaf en stuur bij.

Het resultaat? Een interieurplan wat past als een perfecte jas.

Mijn projecten zijn niet te herkennen als ‘Typisch Tessaas’. Ik hanteer namelijk niet een en dezelfde stijl. Alle vragen en wensen van opdrachtgevers zijn anders, dus ik beweeg graag mee en pas me – net als een kameleon – aan. Ik ontwerp en realiseer op basis van jouw wensen, en voeg precies de onderdelen toe die een ontwerp tot een eenheid maken. Alleen zo wordt je droomhuis ook echt een droom thuis.

Podcasts

Beluister de podcast van Stijlcast hier en hoor meer over de persoon achter Tessaas en waarom ik ruim 5 jaar geleden ben overgestapt op het (interieur)tekenen op de iPad. 

Luister ook mijn podcasts bij De Interieur Club Podcast, waarin ik meer vertel over plattegronden maken en de vijf voordelen van digitaal tekenen. 

Get in touch!

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met me op!

2 + 15 =