Masterclass wandaanzichten – €84,95

Masterclass wandaanzichten | Tessaas

In deze masterclass van een kleine 3 kwartier ga ik je alles vertellen over het maken van een wandaanzicht. Ik laat je zien hoe je dit op een snelle manier doet naar aanleiding van een bestaande plattegrond. Zoals je van me gewend bent kun je deze les met me meetekenen. Deze masterclass is een superwaardevolle aanvulling op de basiscursus interieurtekenen op de iPad die je direct in de praktijk kunt toepassen.

Let op: deze masterclass is een onderdeel van de vervolgcursus perspectief tekenen op de iPad en is bedoeld als aanvulling op de basiscursus, het is dan ook aan te raden als eerste deze cursus te volgen voor de basisprincipes. Uiteraard mag je deze masterclass gerust volgen als je de basiscursus niet hebt gevolgd, echter ga ik er dan van uit dat je de basis van het tekenen op de iPad beheerst.

Word een expert!

Helemaal enthousiast geworden van deze Masterclass? Word dan een echte expert en volg de vervolgcursus ‘Perspectief tekenen op de iPad’. Daar ga ik veel uitgebreider in op de perspectief-theorie, leer ik je alles over maatvoering in perspectief, birdsview perspectief en laat ik zien hoe je Sketchbook combineert met andere tekenprogramma’s.

Als je binnen een maand na het volgen van deze Masterclass de vervolgcursus koopt, dan krijg je van mij het aankoopbedrag van de Masterclass terug. Goeie deal toch?

Perspectief tekenen op de iPad

Get in touch!

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met me op!

5 + 5 =