Masterclass kleurenpalet – €84,95

Masterclass kleurenpalet | Tessaas

Er is ontzettend veel mogelijk rondom het gebruik van kleur in de app Sketchbook. Deze opties zijn overweldigend en ik kan me voorstellen dat je ze wellicht eerder vermijdt dan ze op de juiste manier gebruikt. En dat is zonde!

In een klein half uur vertel ik je alles over het nieuwe kleurenpalet. Ik leg je o.a. uit hoe je een persoonlijk kleurenpalet samenstelt, hoe je snel en simpel kleuren kunt aanpassen in een bestaande tekening, hoe je HEX codes kunt gebruiken en in kunt laden en hoe je een masker maakt. Er zijn heel veel functies waarvan ik zeker weet dat je ze nu nog niet gebruikt! Met de tips en uitleg in deze masterclass, inclusief een korte rondleiding door de allerlaatste update, kun je direct aan de slag.

Let op: deze masterclass is een onderdeel van de vervolgcursus perspectief tekenen op de iPad en bedoeld als aanvulling op de basiscursus, het is dan ook aan te raden als eerste deze cursus te volgen voor de basisprincipes. Uiteraard mag je deze masterclass gerust volgen als je de basiscursus niet hebt gevolgd, echter ga ik er dan van uit dat je de basis van het tekenen op de iPad beheerst.

Word een expert!

Helemaal enthousiast geworden van deze Masterclass? Word dan een echte expert en volg de vervolgcursus ‘Perspectief tekenen op de iPad’. Daar ga ik veel uitgebreider in op de perspectief-theorie, leer ik je alles over maatvoering in perspectief, birdsview perspectief en laat ik zien hoe je Sketchbook combineert met andere tekenprogramma’s.

Als je binnen een maand na het volgen van deze Masterclass de vervolgcursus koopt, dan krijg je van mij het aankoopbedrag van de Masterclass terug. Goeie deal toch?

Perspectief tekenen op de iPad

Get in touch!

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met me op!

7 + 13 =