Leer interieurtekenen op de iPad

2 september (9.30 uur) & 3 september (9.30 uur)

Hey, interieurprofessional!

Ben je op zoek naar een ontwerpprogramma waarmee je sneller en gemakkelijker kunt werken, zonder je eigen en unieke tekenstijl te verliezen? Meld je dan gratis aan voor mijn webinar: Leer interieurtekenen op de iPad! 

Dit webinar is geschikt als:

  • Je vindt dat een handgetekende plattegrond maken te veel tijd kost
  • Je het lastig vindt dat je niet overal kunt ontwerpen omdat je geen tekenmaterialen bij je hebt
  • Het je frustreert dat je je handgetekende plattegrond niet (makkelijk)kunt corrigeren
  • Je de kwaliteit van je ingescande/gefotografeerde handgetekende plattegrond niet mooi genoeg vindt om te delen
  • Aan tafel bij de klant moeilijk je idee kunt visualiseren

Hoe zou het voor je zijn als…

  • Sneller en overal kunt ontwerpen?
  • Eindeloos je tekening kunt corrigeren, zonder dat je opnieuw hoeft te beginnen?
  • Je ontwerpen haarscherp kunt presenteren?
  • Het met de hand ontwerpen niet hoeft los te laten?

Met je dan gratis aan voor mijn webinar: Leer interieurtekenen op de iPad. Want na mijn webinar weet jij: wat SketchBook is en hoe het werkt, wat de voor- en nadelen zijn ten opzichte van andere ontwerpprogramma’s en maak jij kennis met de basis van Interieurtekenen op de iPad.

Profiteer van mijn
13 jaar ervaring

300+ ontwerpers
volgen mijn cursus

Leer ontwerpen
op de iPad of tablet

Gratis webinar

Leer interieurtekenen op de iPad of tablet

2 sept om 9.30 uur / 3 sept om 9.30 uur

Incl. opname na afloop
(48 uur beschikbaar)

Meld je hier aan!

Ik schrijf me in voor:*
Welke mails wil je ontvangen?*
Plattegrond-in-perspectief

Voor wie is mijn gratis webinar?

Vraag je je af wat interieurtekenen op de iPad of tablet inhoudt? Wat heb je nodig? Hoe werkt het precies? Wat zijn de voordelen?

Of heb je het interieurtekenen op de iPad of tablet al eens uitgeprobeerd, maar is het je nog niet gelukt om door te pakken óf het onder de knie te krijgen?

Dan is dit webinar geschikt voor jou! Want tijdens mijn gratis webinar neem ik je aan de hand mee en help je op weg in deze nieuwe wereld van interieurtekenen.  

Dit zeggen anderen over mijn webinar

Ik vond het moeilijk om te starten met digitale ontwerptools, maar de voorbeelden tijdens het webinar lieten zien dat interieurtekenen op de iPad echt iets voor mij is. Ik heb geleerd dat 2D voorlopig goed is, wat een grote opluchting is. De voorbeelden waren verhelderend en motiverend. Ik geef het webinar een 8!

Janne Damen

Studio Janne

Ik liep altijd vast op de compatibiliteit tussen verschillende ontwerpsoftware, maar het webinar opende mijn ogen voor de mogelijkheden van de iPad. De compatibiliteit met andere programma’s, zoals het inlezen van plattegronden, was voor mij een groot pluspunt. Ik heb geleerd dat deze methoden naadloos aansluiten bij mijn bestaande workflow. Het was verfrissend om te zien hoe eenvoudig en efficiënt het werken met verschillende programma’s kan zijn.

Petra

Ik vond het moeilijk om te beslissen of deze cursus echt bij mij zou passen. Het webinar gaf me inzicht in de cursus met een voorbeeldfilmpje van de leeromgeving, wat een enorme eye-opener was, omdat Tessa hele fijne meetekenvideo’s heeft opgenomen. Dit heeft me overtuigd om deel te nemen!

Nienke

Ik worstelde met het idee dat mijn ontwerpen niet goed genoeg waren. Het webinar toonde echter de uitgebreide mogelijkheden van interieurtekenen op de iPad, waardoor ik inzag dat ik minder kritisch op mezelf moest zijn. De voorbeelden waren duidelijk en inspirerend. Dit heeft mijn kijk op mijn werk positief veranderd. Ik geef het webinar een 9!

Ingrid van Beek

Styl By Ing

Vooraf vond ik het lastig om de juiste tools te vinden voor mijn ontwerpwerk. Het webinar was een eye-opener; de presentator stond goed open voor vragen, wat een fijne ervaring was. Ik heb de app meteen gedownload en wil hem ook op mijn laptop installeren. De voorbeelden waren duidelijk en inspirerend, en ik ben enthousiast om aan de slag te gaan. Ik geef het webinar een 10!

Femke

Ik ben Tessa, aangenaam!

Ik ben Tessa Pellemans, getrouwd met Erwin, moeder van 2 kinderen en baasje van Babs. Vakprofessional sinds 2001 en al ruim 5000 plattegronden verder. 5123 om precies te zijn. Enige ervaring is dus wel in huis 😉

In mijn vrije tijd wandel ik graag met ons hondje en doe ik aan Pilates. Naast mijn werk als interieurontwerper heb ik ook de allereerste cursus interieurtekenen op de iPad ontwikkeld. Dit platform breidt zich in rap tempo uit met meerdere cursussen en masterclasses.

Ik maak het je graag wat makkelijker! Want door mijn jarenlange ervaring weet ik precies waar jij tegenaan loopt. Ik wil je helpen om sneller, mooier en beter te leren tekenen en het interieurontwerp proces te versnellen.