Vervolgcursus ‘Perspectief tekenen op de iPad’

Perspectief tekenen op de iPad

Hey, interieurprofessional!

Eindelijk is het zover: de vervolgcursus op ‘Interieurtekenen op de iPad’ is live! In de allereerste cursus ‘Interieurtekenen op de iPad’ wordt de belangrijke basis gelegd. Daarin leer je werken met een tekenprogramma en een stylus, weet je hoe je een ontwerp opbouwt en kun je licht en schaduw toevoegen in je ontwerpen.

In de cursus ‘Perspectief Tekenen op de iPad’ gaan we een stap verder, want geloof me: je bent nog láng niet uitgeleerd!

Profiteer van mijn
jarenlange ervaring

Bepaal zelf
waar en wanneer

Maak je ontwerp
persoonlijk

In deze cursus leer ik je:

  • Eenvoudig en snel aanzichten maken vanuit een plattegrond;
  • Alle ins en outs over perspectief en hoe je dit toepast;
  • Hoe je Sketchbook combineert met Photoshop en SketchUp;
  • Hoe je een kleurenpalet zo optimaal mogelijk gebruikt;
  • Slimme trucjes om direct toe te passen (denk bijvoorbeeld aan het ter plekke tekenen bij een klant).
Interieurtekenen op de iPad
Tessaas

Jarenlange ervaring en kennis, gebundeld in één cursus

Mijn naam is Tessa Pellemans, vakprofessional sinds 2001 en grondlegger van de allereerste cursus ‘Interieurtekenen op de iPad’. Aangenaam!

Ik ben afgestudeerd als grafisch vormgever, maar koos voor een carrièreswitch vanwege RSI-klachten. Inmiddels heb ik meer dan twintig jaar ervaring als interieurontwerper, en blijf ik innoveren in de interieurbranche. Al mijn ontwerpen teken ik digitaal, een werkwijze die ik heb vertaald naar een cursus om zo interieurprofessionals naar een hoger niveau te brengen.

Inmiddels zijn we alweer meer dan 350 cursisten verder, en staat er een gloednieuwe cursus over perspectief tekenen klaar.

Gaan we samen aan de slag?

Al meer dan 350 cursisten gingen je voor!

Tessa is erg gepassioneerd over ons vak en dit wil ze ook graag met anderen delen. Samen met mijn collega’s mocht ik bij Tessa de cursus gaan volgen. Ze had veel voorbereid en dit was zeker te merken.

Tessa heeft al jaren ervaring en dit was erg prettig tijdens de oefenmomenten, ze kon direct inspelen en helpen waar nodig. Kortom; Tessa is een goede coach, erg ervaren en gepassioneerd en een luisterend oor! Succes met de komende cursussen Tessa!

Sanne

Interieurontwerper | Beauhome

Wat heb ik genoten van het me eigen maken van 2D tekenen op de IPad Pro! In 8 lessen had ik de basis ook echt onder de knie. Nu lekker meters maken en m’n eigen stijl van tekenen verder ontwikkelen.”

Caroliene

Interieurontwerper en eigenaar |Puur Focus interieur & fotografie

Heel veel geleerd van deze cursus.
Daarnaast is Tessa als persoon ook heel hartelijk en geduldig.
Echt een topper in dit vak! Zeker een aanrader.

Britt

Interieurontwerper en eigenaar | De Smede interieuradvies en styling

Een onwijs leuke en handige cursus om tekeningen te maken op de iPad . De lessen zijn heel duidelijk en overzichtelijk. Al heb je vragen kun je deze altijd stellen. Tessa geeft dan handige tips zodat je weer verder kan met het tekenen op de iPad.
Nannet

Interieurontwerper en eigenaar |Van Rijn Interieur Design

Dank je wel Tessa, geweldig om zoveel te kunnen en mogen leren van je!

Jill

Interieurontwerper en eigenaar | Jcdesignn

Wat een fijne, leerzame cursus! Ook als beginnend interieurstylist is de cursus aan te raden, omdat Tessa in kleine stapjes uitlegt hoe je bijv. meubels, vloeren en planten tekent. Aanrader!”

Henrieke

Interieurontwerper en eigenaar |Woonleut interieuradvies en -ontwerp

“Handmatig tekenen had altijd mijn voorkeur maar ik ben nu bij les 5 van de 8 en vind het zo ontzettend veel leuker dan gedacht. Tessa leert je op een heel prettige manier de kneepjes en staat altijd voor je klaar bij vragen of het beoordelen van je huiswerk.”

Sandra

Interieurontwerper en eigenaar | ID by Sandra

Hey Tessa, door jouw cursus heb ik er weer een mooie vaardigheid bij die zeker goed zal staan op mijn cv. Op de manier hoe jij de cursus geeft krijg ik alleen maar meer motivatie om verder te leren!

Revi

Interieurontwerper | Beauhome

Deze cursus is voor jou!

In deze cursus leer ik je alles wat je moet weten over perspectief tekenen. Je leert de verschillende perspectieven die er zijn, hoe je ze kunt tekenen in de praktijk en hoe je wandaanzichten tekent vanuit een plattegrond. Verder sta ik in deze cursus uitgebreid stil bij het gebruik van kleur én leer ik je handige trucjes die je gelijk kunt toepassen bij je klant. Na 15 lessen ben je in staat om geheel in je eigen stijl perspectieven en aanzichten te tekenen op de tablet.

Let op: deze cursus is alleen te volgen als je de cursus ‘Interieurtekenen op de iPad’ succesvol hebt afgerond.

Perspectief-Interieurontwerp
Perspectief-Tekenen
Plattegrond-in-perspectief
2-punt-perspectief-Tessaas

Meest gestelde vragen

Wat houdt de cursus precies in?

De cursus bestaat uit een introductie en 10 lessen met daarin inspirerende korte en lange video’s. In deze uitleg- en meetekenvideo’s laat ik je stapgewijs zien hoe je een aantrekkelijke plattegrond opbouwt. Per les zit er een werkblad bij en een huiswerkopdracht.

Hoeveel kost de cursus?

De cursus kost 549,- excl. BTW Als ondernemer kun je de BTW verrekenen en de cursus opgeven als opleidingskosten.

Deze cursus komt ook in aanmerking voor de PPO Subsidie.

Zijn er bijkomende kosten?

Nee, er zijn geen bijkomende kosten. De cursus is inclusief alle les- en uitlegvideo’s en werkbladen. Niet bij het lesgeld inbegrepen zijn de materiaalkosten.

Kan ik de kosten zakelijk boeken?

Ja, je krijgt van mij een factuur. Als je een eigen onderneming hebt en BTW-plichtig bent kun je de BTW verrekenen en de cursus als opleidingskosten afschrijven. 

Welke materialen heb ik nodig?

Deze cursus is geschikt om te volgen op een computer / laptop met muis, echter heeft het de voorkeur om de cursus te volgen op een apparaat met een responsive scherm, zoals een Ipad of tablet. Ik werk met 2 programma’s, Sketchbook en Procreate. In de cursus tekenen we in Sketchbook, dit is een gratis app. Daarnaast is het erg fijn om te werken met een Ipencil of stylus. Ik ken iemand die de cursus heeft gevolgd en heeft getekend met haar vinger… dus ook dat kan!

Kijk hier ook eens naar:

Groepscursus Interieurtekenen op de iPad

Cursus op locatie/
in groepsverband

Templates Interieurtekenen op de iPad

Templates                                    

Cursus Interieurtekenen op de iPad

Cursus Interieurtekenen op de iPad

Get in touch!

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met me op!

12 + 11 =