Cursus ‘Perspectief Tekenen op de iPad’

Eindelijk is het bijna zover: de vervolgcursus op ‘Interieurtekenen op de iPad’ komt live! In de cursus ‘Perspectief Tekenen’ gaan we een stuk dieper in op de wereld van digitaal tekenen. Op maandag 3 oktober is de grote lancering, en ik kan niet wachten tot je deze cursus kunt volgen.

In de allereerste cursus ‘Interieurtekenen op de iPad’ wordt de belangrijke basis gelegd. Daarin leer je werken met een tekenprogramma en een stylus, weet je hoe je een ontwerp opbouwt en kun je licht en schaduw toevoegen in je ontwerpen. In de cursus ‘Perspectief Tekenen op de iPad’ gaan we een stap verder, want geloof me: je bent nog láng niet uitgeleerd!

Tessa-Pellemans

In de cursus ‘Perspectief Tekenen op de iPad’ leer ik je:

 

  • Eenvoudig en snel aanzichten maken vanuit een plattegrond;
  • Alle ins en outs over perspectief en hoe je dit toepast;
  • Hoe je Sketchbook combineert met Photoshop en SketchUp;
  • Hoe je een kleurenpalet zo optimaal mogelijk gebruikt;
  • Slimme trucjes om direct toe te passen (denk bijvoorbeeld aan het ter plekke tekenen bij een klant).

We starten maandag 3 oktober!

Op maandag 3 oktober 2022 gaat de cursus ‘Perspectief Tekenen op de iPad’ van start! Voor de snelle beslissers staat er nu een fijne Early Bird korting klaar van maar liefst €100,-. Ben jij van plan in oktober te starten? Schaf dan vandaag nog de cursus aan met een hele fijne korting!

Laat je e-mailadres achter, en ik houd je op de hoogte van alle ontwikkelingen. De Early Bird korting ontvang je natuurlijk in je digitale brievenbus.

Tessa-Pellemans-Interieurontwerper

 

 

 

Jarenlange ervaring en kennis, gebundeld in een cursus

 

Mijn naam is Tessa Pellemans, vakprofessional sinds 2001 en grondlegger van de allereerste cursus ‘Interieurtekenen op de iPad’. Aangenaam!

Ik ben afgestudeerd als grafisch vormgever, maar koos voor een carrièreswitch vanwege RSI-klachten. Inmiddels heb ik meer dan twintig jaar ervaring als interieurontwerper, en blijf ik innoveren in de interieurbranche. Al mijn ontwerpen teken ik digitaal, een werkwijze die ik heb vertaald naar een cursus om zo interieurprofessionals naar een hoger niveau te brengen.

Inmiddels zijn we alweer meer dan 150 cursisten verder, en staat er een gloednieuwe cursus over perspectief tekenen klaar.

Gaan we samen aan de slag?

Perspectief-Interieurontwerp
Perspectief-Tekenen
Plattegrond-in-perspectief
2-punt-perspectief-Tessaas

Liever nog wat meer weten over digitaal tekenen?

Lees dan mijn startersgids ‘Interieurtekenen op de iPad’. Daarin neem ik je mee in de wereld van digitaal ontwerpen, geschikt voor elke interieurprofessional die klaar is voor de volgende stap.

Let op: deze cursus is niet voor iedereen weggelegd!

Hoewel ik ervan ben overtuigd dat alles te leren valt, is deze cursus niet voor iedereen weggelegd. De basis die ik leer in de eerste cursus ‘Interieurtekenen op de iPad’ is echt cruciaal om deze vervolgcursus over perspectief tekenen te kunnen volgen. Volg dus eerst de cursus ‘Interieurtekenen op de iPad’ voordat je aan deze cursus begint.

 

Zou je eerst de basis nog willen leren?

Dat kan! In mijn online cursus ‘Interieurtekenen op de iPad’ neem ik je stap voor stap mee, en leer ik je een stevige basis aan waarmee je direct kunt werken. Zodra je de basis beheerst, kun je direct door met de vervolgcursus ‘Perspectief Tekenen op de iPad’.
Interieurontwerper-Tessa

Get in touch!

Heb je nog vragen of wil je meer weten over het digitaal tekenen van jouw interieurontwerpen? Neem dan contact met me op!