Helaas!

Je hebt geen toegang tot de cursus Leer interieurtekenen op de iPad. Had je de cursus nog niet gekocht? Dan kan dat hier. Had je hem al wel gekocht maar kun je er niet in? Volg dan de stappen hieronder:

 

A

Check of je aankoop gelukt is

Weet je zeker dat je de cursus Leer interieurtekenen op de iPad gekocht hebt? Controleer of je aankoop gelukt is. Heb je de aankoop een hele tijd geleden gedaan? Kijk dan even of jouw toegang nog geldig is.

A

Check je mailadres

Sommige cursisten gebruiken meerdere mailadressen door elkaar. Check even of het mailadres waarmee je gekocht hebt ook het adres is waarmee je momenteel bent ingelogd.

A

Log uit en verwijder je cookies

Soms heeft het systeem even een kleine opfrisser nodig! Log uit, verwijder je cookies en log opnieuw in.

Heb je dit alles gedaan en heb je nog steeds geen toegang? Klik dan hier om ons een bericht te sturen. We kijken graag met je mee.

 

Bekijk de andere cursussen in het aanbod:

Vervolgcursus Perspectief tekenen

In de allereerste cursus van ‘Interieurtekenen op de iPad’ hebben we de basis gelegd. Je hebt leren werken met een tekenprogramma en een stylus, je weet hoe je een ontwerp opbouwt en kunt licht en schaduw toevoegen in je ontwerpen. So far so good! In de vervolgcursus gaan we een aantal stappen verder, want geloof me: je bent nog láng niet uitgeleerd!

Helaas heb je nog geen toegang tot de deze cursus.

Cursus plattegronden tekenen en indelen

Altijd al willen leren hoe je een plattegrond op schaal moet tekenen? Benieuwd naar de basisprincipes waar je rekening mee moet houden als je de plattegrond gaat indelen? Dan is deze cursus echt iets voor jou. Tijdens de cursus leer je alles over op schaal tekenen, met de hand of met Sketchbook. Daarnaast weet je na de cursus ook alles over het lezen van een bouwtekening en het verwerken van looplijnen, zichtlijnen, architectonische lijnen, ligging en meer in een plattegrond.  

 

 

 

Interieurtekenen-ipad

Cursus op locatie

Wil jij de basis van interieurtekenen graag leren in groepsverband? Tijdens de cursus op locatie leer je in slechts 3 dagen alle basisprincipes van interieurtekenen op de iPad. Persoonlijke begeleiding en gezelligheid staan centraal tijdens deze dagen. Wanneer jij klaar bent voor de volgende stap in interieurtekenen dan is dit zeker een cursus voor jou!

 

 

 

 

Interieurtekenen-ipad

Masterclass wandaanzichten

In deze masterclass leer je alles over het maken van een wandaanzicht. Ik laat je zien hoe je dit op een snelle manier doet naar aanleiding van een bestaande plattegrond. Je kunt tijdens de masterclass meetekenen, zo kun je de theorie meteen toepassen in praktijk!

Let op: deze masterclass is onderdeel van de vervolgcursus perspectief tekenen op de iPad en is bedoeld als aanvulling op de basiscursus. Het is aan te raden om eerst de basiscursus te volgen maar niet verplicht. Echter ga ik ervan uit dat je de basis van het tekenen op de iPad beheerst.

 

 

 

 

Masterclass kleurenpalet

Tijdens de masterclass kleurenpalet leg ik je uit hoe je een persoonlijk kleurenpalet samenstelt, hoe je snel en simpel kleuren kunt aanpassen in een bestaande tekening, hoe je HEX codes kunt gebruiken en nog veel meer. Sketchbook heeft zoveel functies waarvan je er waarschijnlijk veel nog niet kent, zonde! Met mijn tips en uitleg kun je direct aan de slag en optimaal gebruik maken van Sketchbook.

Let op: deze masterclass is onderdeel van de vervolgcursus perspectief tekenen op de iPad en is bedoeld als aanvulling op de basiscursus. Het is aan te raden om eerst de basiscursus te volgen maar niet verplicht. Echter ga ik ervan uit dat je de basis van het tekenen op de iPad beheerst.