De PPO subsidie… wat is dat?

Wat is de PPO subsidie?
PPO is een subsidie vanuit de overheid voor professionals in de creatieve branche, zoals de interieur professional. De subsidie heeft als doel dat jij jezelf als creatieve professionals kan ontwikkelen zodat jij klaar bent voor de toekomst. Vakgebieden veranderen continu en het is belangrijk je zelf te ontwikkelen zodat je interessant blijft voor klanten in jouw vakgebied.

Vraag direct je subsidie aan en krijg 1/3 van de cursus terug!

Kom ik in aanmerking voor de PPO subsidie?

Kijk op de website van PPO of jij hier in aanmerking voor komt. Voordat je de cursus cursus koopt, kun je vooraf een aanvraag indienen bij PPO om te kijken of jij hier recht op hebt. Je krijgt van PPO binnen 5 werkdagen antwoord. Inmiddels volgen meerdere cursisten met dit voordeel de cursus!

Hoeveel vergoedt de PPO subsidie?

Deze subsidie vergoedt achteraf 1/3 van de nettokosten van jouw gekozen cursus, workshop en of /coachingstraject, dus zonder BTW. Jij moet wel eerst zelf vooruit betalen en krijgt het bedrag nadat je de cursus hebt afgerond terug van PPO. Aan PPO is een maximum van 2.000 EUR verbonden. Je kan dus ook meerdere cursussen, workshops/coachingstrajecten volgen.

Waar moet ik aan voldoen?

Kijk op de website van PPO wat precies de spelregels en voorwaarden zijn. Je krijgt het bedrag in elk geval achteraf betaald, dat is wel even goed om te weten! 

Tot wanneer kan ik PPO aanvragen?

Kijk op de site tot wanneer deze subsidie is aan te vragen. Ook als je wil starten na de vermelde datum. Je krijgt namelijk een jaar onbeperkt toegang tot de leeromgeving. (En als je elke week een les volgt heb je de cursus in maximaal 2-3 maanden afgerond).

Wat moet je doen?

Ga naar de website van de PPO subsidie https://werktuigppo.nl/ en voer de digitale aanvraag in. Binnen 5 dagen krijg je antwoord of jij in aanmerking komt voor deze subsidie.

Interieurtekenen op de iPad:
de startersgids

Voor elke interieurprofessional die klaar is
voor de volgende stap