Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)

Welkom

Leuk dat je een masterclass gaat volgen! Om de masterclass te bekijken die jij hebt gekocht, scroll je naar onderen op deze pagina en klik je onder “Cursus Inhoud” op de masterclass die je hebt gekocht.

Nieuwsgierig naar de andere masterclasses? In het blokje “Overzicht alle masterclasses” vind je meer informatie.

Overzicht alle masterclasses

Masterclass wandaanzichten | Tessaas

Masterclass Wandaanzichten – €84,95

Heeft jouw klant soms extra visuele ondersteuning nodig? En is alleen een plattegrond niet voldoende? Een wandaanzicht helpt hierbij om jouw ideeën nog beter over te brengen. Denk bijvoorbeeld aan het in beeld brengen van een lambrisering, maatwerk, wandaankleding (behang), kleuren op een wand, styling etc. Hoe tof is het als jij dit op een makkelijke manier zou kunnen maken en aanbieden? Dan is het volgen van deze masterclass perfect voor jou!

Masterclass kleurenpalet | Tessaas

Masterclass Kleurenpalet – €84,95

Wil je jouw klant met één druk op de knop laten zien hoe een bank (of ander meubel) eruitziet in een andere kleur? Wil je je kleuren van het moodboard exact laten terugkomen in je plattegrond? Wil je je tekening nog makkelijker kunnen aanpassen op het gebied van kleur? Hoe tof zou het zijn als jij een echte kleurenexpert zou zijn en optimaal gebruik kunt maken van alle functies van de app Sketchbook! Dan is het volgen van deze masterclass perfect voor jou!